Traidcraft je ena izmed vodilnih britanskih organizacij, ki se ukvarja s pravično trgovino in s tem povezanim bojem proti revščini. Gre za alternativni sistem trgovanja med skupinami proizvajalcev iz ekonomsko depriviligiranih držav Afrike, Latinske Amerike in JV Azije ter potrošniki. Traidcraft, ki danes slovi kot pionir pravične trgovine, se s tem ukvarja že več kot tri desetletja. Pri tem podpirajo predvsem majhne kmetovalce, delavce in obrtnike ter jim tako pomagajo pri opolnomočenju v boju z revščino. 

Organizacija Traidcraft se ponaša s pestro ponudbo najrazličnejših izdelkov, od organskih čajev, kave in čokolade, do ekoloških čistil, papirnatih robčkov in brisač, unikatno izdelanih dekorativnih izdelkov za dom, nakita, torbic in otroških igrač. Vsem izdelkom iz njihove ponudbe pa je skupno, da so izdelani po najvišjih socialnih, ekonomskih in ekoloških standardih organizacije Fair Trade International. 

Goody priporoča: Razvajaj se z izdelki iz pravične trgovine in obenem pomagaj depriviligiranim in marginaliziranim prebivalcem tretjega sveta. Vsak nakup šteje! 

Gumijaste rokavice Fair Trade
Gumijaste rokavice za čiščenje so izdelane na Šri Lanki, kjer jih izdelujejo mali kmetje v programu ..
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)
Goody piše
01.06.2018
Ali so Method čistila resnično prijazna do okolja?
22.01.2018
Kemikalije - škodljivi "prebivalci" naših domov
05.01.2018
Mi pijemo čaj brez pesticidov, pa ti?
04.01.2018
7 pomembnih razlogov, zakaj je bolje kupovati fair trade kavo