Blagovna znamka If You Care je nastala leta 1990. Njeno poslanstvo je ustvariti kvalitetne in učinkovite gospodinjske pripomočke z minimalnim vplivom na okolje. Gre za vodilno podjetje na svojem področju, ko govorimo o premikanju meja na področju okoljske in socialne odgovornosti.

Posebno skrb za naš planet izražajo z uporabo nebeljenega papirja in z izdelavo reciklirane alu folije, ki pri svoji proizvodnji prihrani kar 95% energije. V njihovi široki ponudbi tako najdemo nebeljene kavne filtre in papir za peko, nebeljeno papirno embalažo, naravne gobice za pomivanje posode, fair trade gospodinjske rokavice, detergent za pranje perila in detergent za ročno pomivanje posode, pergamentne vrečke za peko in še veliko več.

Vsi izdelki If You Care so okolju prijazni, saj je na vsakem koraku proizvodne verige upoštevan vpliv na okolje vse od nabave surovin, preko izdelave in pakiranja do končnega recikliranja. To potrjuje kar 11 mednarodno priznanih okoljskih certifikatov. Gre za naravne nebeljene izdelke, ki niso testirani na živalih in so primerni za vegetarijance in vegane, ne vsebujejo nobenih alergenov in gensko spremenjenih organizmov ter glutena.

If You Care združuje kvaliteto in integriteto. Goodyjev nasvet: uporabljaj izdelke If You Care in zmanjšaj svoj ogljični odtis :)

0.00€
..
Vrečke za organske odpadke If You Care
Vrečke za organske odpadke If You Care so prijazne do okolja in so biorazgradljive. Izdelane iz 100%..
Vrečke za sendviče If You Care
Okolju prijazne vrečke za sendviče in prigrizke If You Care. Biorazgradljive, s FSC certifikatom in ..
0.00€
..
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?