Kot vse dobre stvari, se je tudi ideja o etičnih in trajnostnih rešitvah v gospodinjstvu začela razvijati za kuhinjskim pultom. Greenscents je majhno družinsko podjetje iz angleškega okrožja Somerset, ki je s svojimi izdelki za nego doma kmalu postalo ljubljenec lokalnih gospodinj, od takrat pa njihova proizvodnja nenehno raste in se razvija.

Njihov cilj je ustvariti izdelke, ki jih boš v svojem domu z veseljem in ponosom uporabljal/a. Mednje spadajo tekoči detergent za pranje perila in mehčalec, detergent za ročno pomivanje posode, čistilo za različne površine, čistilo za kopalnice in talne površine ter kremno čistilo za poliranje lesenih in usnjenih površin.

Z namenom ustvariti najboljšo ponudbo izdelkov za dom, podjetje Greenscents od leta 2009 sodeluje zgolj z majhnimi neodvisnimi dobavitelji, svojo proizvodnjo pa ohranja na angleškem podeželju, ki je znano po izjemno čisti vodi Exmoor. Izdelki Greenscents tako vsebujejo le organske, etično pridobljene sestavine, kar med drugim pomeni, da so primerni za vegane, niso testirani na živalih in ne vsebujejo nobenih zdravju škodljivih snovi. To potrjujejo tudi certifikati Allergy UK, Cruelty Free International, I'm green, Organic Soil Assosiation, Vegan Friendly

Izdelki Greenscents te bodo pri negi doma razvajali z omamnimi vonjavami citrusov, zelišč, sivke ali mete, ki so posledica čudovitih arom organskih fair trade eteričnih olj. Za tiste s posebej občutljivo kožo pa je na voljo linija hipoalergenih izdelkov Greenscents, ki so popolnoma brez vonja.

Poskrbi za briljantno čistočo svojega doma − naravno! Goody priporoča :)

Večnamensko čistilo Greenscents (sivka)
Pomirjajoča aroma sivke bo v vaše stanovanje prinesla delikatnost angleških vrtov v poletnih mesecih..
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?