V ameriškem družinskem podjetju ECOS so že pol stoletja predani ustvarjanju in izpopolnjevanju učinkovitih naravnih formul svojih izdelkov za nego doma. V vseh svojih petih obratih namenjajo posebno skrb tudi našemu planetu. Z uporabo obnovljivih virov energije in z delovanjem po načelih Zero Waste filozofije prispevajo k čistoči zraka, zemlje in vode, s čimer potrjujejo svojo trajnostno naravnanost.

ECOS ima v svoji široki ponudbi okrog 200 izdelkov 17 vonjev. Največji del te ponudbe sestavljajo različna čistila, mila, detergenti, osvežilci ipd. Ker želijo v ECOS-u družinam zagotoviti čimbolj celovito ponudbo, pa so razvili tudi posebno linijo izdelkov, namenjeno vzdrževanju otroške opreme, linijo hipoalergenih izdelkov za tiste z občutljivo kožo in posebno linijo za hišne ljubljenčke.

V podjetju ECOS skušajo ovreči mit, da je uporaba naravnih in zdravju prijaznih izdelkov za nego doma povezana z visokimi stroški. Menijo namreč, da bi morala biti kvalitetna naravna čistila dosegljiva vsem, zato se v tej smeri tudi nenehno trudijo.

Goodyjev namig: čisti ekološko po zmerni ceni :)

0.00€
..
0.00€
..
0.00€
..
Milo za roke ECOS (brez arome)
Hipoalergeno milo za roke ECOS brez arome za ljudi s posebej občutljivo kožo in alergijami. Milo za ..
Milo za roke ECOS (limonina trava)
Hipoalergeno milo za roke ECOS s prijetnim vonjem limonine trave. Sestavine rastlinskega izvora, ki ..
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?