Blagovna znamka Ecoforce je ena izmed štirih blagovnih znamk angleškega družinskega podjetja EasyDo Products. Podjetje sta leta 1968 ustanovila oče in sin, Solomon in Benny Neumann, češka begunca, ki sta se osredotočila na razvijanje inovativnih pripomočkov za gospodinjstvo.

Podjetje, ki oblikuje, izdeluje in prodaja izjemno učinkovite pripomočke za čiščenje in ohranja svojo proizvodnjo v Angliji, vodi že tretja generacija. Njihovo svetovno uveljavljeno blagovno znamko Dishmatic, ki združuje inovativne pripomočke za ročno pomivanje posode, dopolnjujejo znamke Bathmatic, Hobcare in Ecoforce.

Vsi pripomočki EasyDo Products so izdelani z ozirom na varovanje okolja in z uporabo recikliranih materialov. Pripomočki linije Ecoforce pa gredo še korak dlje, saj so izdelani iz vsaj 90% recikliranih materialov. Poleg tega zagotavljajo dolgotrajno uporabo, so zanesljivi in učinkoviti.

Med izdelki linije Ecoforce najdemo različne gospodinjske pripomočke kot so gobice za čiščenje raznovrstnih madežev, krpe za brisanje različnih površin ter inovativne kljukice za obešanje perila, ki so zasnovane tako, da se ne morejo zlomiti in ne zarjavijo.

Pripomočki EasyDo Products združujejo inovativni dizajn in funkcionalnost, ker v podjetju z veseljem prisluhnejo mnenju strank, pa svoje izdelke nenehno izboljšujejo in širijo svojo ponudbo. Goody priporoča! :)

Goba za pomivanje Ecoforce Heavy Duty (3 kosi)
EcoForce goba za pomivanje Heavy Duty je namenjena odstranjevanju resnično trdovratnih madežev. Izde..
Goba za pomivanje Ecoforce Non Scratch (3 kosi)
EcoForce goba za pomivanje Non Scratch je namenjena odstranjevanju madežev iz občutljivih ..
Krtača za pomivanje posode Ecoforce
A ni grozno, ko se umazanija nabere na posodi in jo pozabite splakniti? Sedaj je tukaj krtača za pom..
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?