Izdelki za nego Desert Essence te ne bodo samo navdušili - z njihovo uporabo boš tudi ti prispeval/a k trajnostnem razvoju! Izbiraj med široko paleto izdelkov, vse od naravnih deodorantov do šamponov.  

Podjetje Desert Essence je bilo ustanovljeno leta 1978 na preprostem konceptu: lepota je naravna in narava je lepa. Ustvarjalci izdelkov gradijo zdrave in harmonične odnose med našim planetom in skupnostjo, ter verjamejo v načelo odgovornosti, iskrenosti in v trajnostni razvoj družbe. Temelj vsakega izdelka so njegove sestavine, zato v izdelkih Desert Essence najdeš samo kakovostne sestavine, ki so hkrati tudi zelo efektivne in poskrbijo za odlično izkušnjo. Popolna harmonija s tvojim telesom, ki te bo navdušila!

Brez umetnih barvil in arom, naravne in organske sestavine, brez pesticidov, herbicidov in fungicidov! Podjetje ima tudi B-Corp certifikat, kar pomeni, da skrbi tudi za družbeni in okoljski vpliv proizvodnje ter zagotavlja transparentnost. RSPO certifikat zagotavlja tudi, da je palmino olje pridobljeno z uporabo 100% trajnostnih metod. Biorazgradljive formule in reciklirana embalaža pa samo dodatno potrjujeta načela podjetja Desert Essence. Seveda imajo izdelki tudi Cruelty Free certifikat, tako da niso testirani na živalih.

Podjetje Desert Essence je tudi dobrodelno, saj 1% prodaje iz njihove linije naravnih olj, namenijo tudi organizacijam, ki skrbijo za izboljšanje stanja žensk v nerazvitih območjih sveta. Goody vsekakor priporoča Desert Essence izdelke za nego :)

100% jojobino olje Desert Essence
100% naravno jojobino olje navlaži tvojo kožo in za seboj ne pusti nadležnih oljnatih ostankov. Upor..
Balzam za lase Desert Essence (kokos)
Balzam za lase Desert Essence poskrbi, da bodo tvoji lasje primerno navlaženi ter imeli še naprej zd..
Deodorant Desert Essence (dry by nature)
Naravni deodorant Desert Essence Dry By Nature z vsebnostjo kamilice, ognjiča in aloe vere poma..
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?