Darilni set Mamako vsebuje 3 sveče. Mamako v jeziku Svahili pomeni Mama.  Krasne bele sveže z barvitim motivi, kjer je v... beri naprej

14.90€
Količina:
Na zalogi - pošljemo takoj!

Goody bo odposlal tvoje naročilo še isti dan, v kolikor  je naročilo oddano do 14. ure med delovniki. Tako bo paketek že naslednji dan pri tebi. :)  V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakuješ v roku 2 delovnih dni. 

Kakšni so stroški dostave?

Strošek dostave je odvisen od skupne vrednosti naročila:

  • za naročila do zneska 50 EUR je strošek dostave 3 EUR
  • za naročila nad zneskom 50 EUR je dostava brezplačna

Kako poteka dostava?

Goodyjeve paketke dostavlja Pošta Slovenije d.o.o..  Poštar te bo obiskal v običajnem času in ti predal pošiljko. V kolikor te takrat ne bo doma, ti bo pustil obvestilo, s katerim lahko pošiljko prevzameš na tvoji najbližji pošti. V kolikor si iz Maribora in okolice, pa lahko izdelke prevzameš tudi v naši poslovalnici na Titovi cesti 44 v Mariboru. 

Kako plačam izdelke?

Na voljo imaš več načinov plačila in sicer:

  • plačilo po povzetju poštarju ob prevzemu paketa
  • plačilo po predračunu (navodila za plačilo dobiš po e-pošti po oddaji naročila)
  • plačilo s kreditno kartico (MasterCard ali Visa)
  • plačilo s PayPal


Darilni set Mamako vsebuje 3 sveče. Mamako v jeziku Svahili pomeni Mama.  Krasne bele sveže z barvitim motivi, kjer je v ospredju energična roza barva.

Sveče imajo premer 5 cm in višino 7 cm. Približen čas gorenja je 17 ur na eno svečo.

Unikatno ročno delo vas bo vsekakor očaralo. Poskrbite za čudovito in razburljivo doživetje ob taljenju voska, ki bo povzročilo prekrasne barvite prikaze umetnosti.

Ročno poslikane sveče Nobunto izražajo kulturo in vplive Južne Afrike. Izdelali so jih obrtniki z več kot 15-letnimi izkušnjami, ki so za svoje delo pošteno plačani, saj imajo vsi izdelki fair trade certifikat. Izdelava sveč poteka v dveh korakih - najprej sveče poslikajo obrtniki s posebnimi barvami za ozadje, nato pa za končno poslikavo poskrbijo lokalni umetniki iz Napierja (Južna Afrika).

Voski sveč Nobuntu ne vsebujejo nobenih rakotvornih in toksičnih snovi. Vsi materiali so certificirani v skladu z EN 15493/2007 in RAL-GZ041/1 certifikati. Vžigalna vrvica je visoke kakovosti in uvožena iz Nemčije.


Poreklo
Značke: sveča, darilni set
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?