Jajce za sušilni stroj Ecoegg pomaga pri hitrejšem sušenju perila. In to seveda ni edina naloga tega magičnega jajčka - tvoje... beri naprej

14.85€
Količina:
Ni na zalogi
Allery UK certifikat

Allergy UK

Prijazno do ljudi z alergijami in večjo občutljivostjo.

Cruelty Free - ni testirano na živalih

Cruelty Free

Nobena sestavina ni testirana na živalih.

Primerno za vegane

Vegan Society

Brez sestavin živalskega izvora. Primerno za vegane.

Reciklirana embalaža

100% Reciklirano

Popolnoma reciklirana embalaža. Prijazno do okolja.

Goody bo odposlal tvoje naročilo še isti dan, v kolikor  je naročilo oddano do 15. ure med delovniki. Tako bo paketek že naslednji dan pri tebi. :)  V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakuješ v roku 2 delovnih dni. 

Kakšni so stroški dostave?

Strošek dostave je odvisen od skupne vrednosti naročila:

  • za naročila do zneska 50 EUR je strošek dostave 3 EUR
  • za naročila nad zneskom 50 EUR je dostava brezplačna

Kako poteka dostava?

Goodyjeve paketke dostavlja Pošta Slovenije d.o.o..  Poštar te bo obiskal v običajnem času in ti predal pošiljko. V kolikor te takrat ne bo doma, ti bo pustil obvestilo, s katerim lahko pošiljko prevzameš na tvoji najbližji pošti. V kolikor si iz Maribora in okolice, pa lahko izdelke prevzameš tudi v naši poslovalnici na Titovi cesti 44 v Mariboru. 

Kako plačam izdelke?

Na voljo imaš več načinov plačila in sicer:

  • plačilo po povzetju poštarju ob prevzemu paketa
  • plačilo po predračunu (navodila za plačilo dobiš po e-pošti po oddaji naročila)
  • plačilo s kreditno kartico (MasterCard ali Visa)
  • plačilo s PayPal


Jajce za sušilni stroj Ecoegg pomaga pri hitrejšem sušenju perila. In to seveda ni edina naloga tega magičnega jajčka - tvoje perilo bo po sušenju zaradi posebnih ščetin tudi mehkejše, tako da uporaba mehčalca pri pranju ni potrebna. In še eno presenečenje - tvoja oblačila bodo tudi prijetno odišavljena, za to bo namreč poskrbela čudovita aroma spomladanskega cvetja.

Dermatološko testirano in večkrat nagrajeno sredstvo za sušenje perila, ki je prijazno do okolja, ni testirano na živalih in tudi primerno za vegane. Prav tako imajo Ecoegg izdelki tudi Allergy UK certifikat.

S sušilnim jajcem Ecoegg lahko skrajšaš čas sušenja za kar 28%.  Sušilni stroj je eden največjih porabnikov električne energije v tvojem domu, zato lahko z izdelki Ecoegg resnično prihraniš! Hipoalergeno in okolju prijazno :)

Uporaba

Ecoegg jajce vstavi v sušilni stroj in posuši perilo z običajnim programom. Priložene so tudi palčke z aromo, ki jih lahko vstaviš v jajce. Palčke vstavi v skladu z navodili, ki so priložena izdelku - na 5. in 6. sličici je razvidno, kako mora jajce izgledati po vstavitvi palčke. Uporaba palčk ni obvezna. V kolikor želiš, lahko jajce pustiš v sušilnem stroju tudi po uporabi. Opozorilo: Jajce uporabi le, če sušiš perilo na 90 stopinjah ali manj.Količina 2 kosa
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?