Pralna krogla Ecozone Ecoballs (naravni cvet) - idealna rešitev za vse, ki ne marate agresivnih detergentov za pranje. Pralna krogla se uporablja... beri naprej

24.90€
Količina:
Na zalogi - pošljemo takoj!
Allery UK certifikat

Allergy UK

Prijazno do ljudi z alergijami in večjo občutljivostjo.

Cruelty Free - ni testirano na živalih

Cruelty Free

Nobena sestavina ni testirana na živalih.

Primerno za vegane

Vegan Society

Brez sestavin živalskega izvora. Primerno za vegane.

Reciklirana embalaža

100% Reciklirano

Popolnoma reciklirana embalaža. Prijazno do okolja.

Goody bo odposlal tvoje naročilo še isti dan, v kolikor  je naročilo oddano do 14. ure med delovniki. Tako bo paketek že naslednji dan pri tebi. :)  V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakuješ v roku 2 delovnih dni. 

Kakšni so stroški dostave?

Strošek dostave je odvisen od skupne vrednosti naročila:

  • za naročila do zneska 50 EUR je strošek dostave 3 EUR
  • za naročila nad zneskom 50 EUR je dostava brezplačna

Kako poteka dostava?

Goodyjeve paketke dostavlja Pošta Slovenije d.o.o..  Poštar te bo obiskal v običajnem času in ti predal pošiljko. V kolikor te takrat ne bo doma, ti bo pustil obvestilo, s katerim lahko pošiljko prevzameš na tvoji najbližji pošti. V kolikor si iz Maribora in okolice, pa lahko izdelke prevzameš tudi v naši poslovalnici na Titovi cesti 44 v Mariboru. 

Kako plačam izdelke?

Na voljo imaš več načinov plačila in sicer:

  • plačilo po povzetju poštarju ob prevzemu paketa
  • plačilo po predračunu (navodila za plačilo dobiš po e-pošti po oddaji naročila)
  • plačilo s kreditno kartico (MasterCard ali Visa)
  • plačilo s PayPal


Pralna krogla Ecozone Ecoballs (naravni cvet) - idealna rešitev za vse, ki ne marate agresivnih detergentov za pranje. Pralna krogla se uporablja kot naravna alternativa običajnim detergentom za pranje perila! Je dermatološko testirano in večkrat nagrajeno sredstvo za pranje, ki je prijazno do okolja, ni testirano na živalih in tudi primerno za vegane. Prav tako imajo Ecoballs izdelki tudi Allergy UK certifikat.

Ta Ecoballs pralna krogla je z vonjem naravnega cvetja in zadostuje za 1000 pranj

V pralni krogli sta dve vrsti naravnih peletov, ki na naraven način poskrbijo za tvorjenje čistilne pene, ki učinkovito poskrbi za umazanijo na oblačilih. Certifikati in dermatološka testiranja prav tako potrjujejo, da je izdelek primeren tudi za občutljivo kožo. 

Uporaba

Ecoballs pralno kroglo vstavi v pralni stroj in opravi pranje perila z običajnim programom. Pazi, da pralni stroj ni do konca naložen, saj se mora krogla gibati po bobnu. Po pranju postavi pralno kroglo v suh prostor in počakaj, da se posuši. Uporaba mehčalca ni potrebna. Opozorilo: Ne peri perila nad 60 stopinj, če uporabljaš pralno kroglo. Ne uporabljaj pralne krogle v sušilnem stroju ali v programu za sušenje v kombiniranem stroju. Ne uporabljaj programa za manjšo porabo vode. 

Kako vem, kdaj moram zamenjati pralno kroglo?

V kolikor so peleti vidni le v odprtinah spodnjega dela pralne krogle, pomeni, da je kroglo potrebno napolniti ali zamenjati.Količina 1000 pranj
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?