Dom brez bakterij - zakaj pa ne? Paket antibakterijskih čistil Method bo poskrbel za to! Biorazgradljiva čistila, ki uničijo kar... beri naprej

14.95€
Količina:
Ni na zalogi
Cruelty Free - ni testirano na živalih

Cruelty Free

Nobena sestavina ni testirana na živalih.

Reciklirana embalaža

100% Reciklirano

Popolnoma reciklirana embalaža. Prijazno do okolja.

Biorazgradljive sestavine

Biorazgradljivo

Za zdrav planet. Biorazgradljive sestavine.

Goody bo odposlal tvoje naročilo še isti dan, v kolikor  je naročilo oddano do 15. ure med delovniki. Tako bo paketek že naslednji dan pri tebi. :)  V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakuješ v roku 2 delovnih dni. 

Kakšni so stroški dostave?

Strošek dostave je odvisen od skupne vrednosti naročila:

  • za naročila do zneska 50 EUR je strošek dostave 3 EUR
  • za naročila nad zneskom 50 EUR je dostava brezplačna

Kako poteka dostava?

Goodyjeve paketke dostavlja Pošta Slovenije d.o.o..  Poštar te bo obiskal v običajnem času in ti predal pošiljko. V kolikor te takrat ne bo doma, ti bo pustil obvestilo, s katerim lahko pošiljko prevzameš na tvoji najbližji pošti. V kolikor si iz Maribora in okolice, pa lahko izdelke prevzameš tudi v naši poslovalnici na Titovi cesti 44 v Mariboru. 

Kako plačam izdelke?

Na voljo imaš več načinov plačila in sicer:

  • plačilo po povzetju poštarju ob prevzemu paketa
  • plačilo po predračunu (navodila za plačilo dobiš po e-pošti po oddaji naročila)
  • plačilo s kreditno kartico (MasterCard ali Visa)
  • plačilo s PayPal


Dom brez bakterij - zakaj pa ne? Paket antibakterijskih čistil Method bo poskrbel za to! Biorazgradljiva čistila, ki uničijo kar 99.9% bakterij na okolju prijazen način. Embalaža je iz 100% reciklirane plastike. Čistila Method so brez neprijetnih vonjev in smradu po kemikalijah. Paket antibakterijskih čistil uniči tudi najbolj trdovratne bakterije, med katerimi so predvsem influenza A, salmonella enterica in E.coli. 

Super paket antibakterijskih čistil Method za dom vsebuje naslednje izdelke:

Method zagovarja popolno transparentnost sestavin ter ne skriva kemikalij in škodljivih snovi v kompliciranih formulah. Vsaka sestavina je preverjena iz strani neodvisnega inštituta MBDC. Prav tako ima Method Cradle to Cradle certifikat, kar pomeni, da so strokovnjaki C2C inštituta natančno preverili vse sestavine in materiale pakiranja. Prav tako so vsa uporabljena barvila popolnoma razgradljiva in neškodljiva do okolja.

Prihrani z nakupom kompleta čistil in poskrbi, da bo tvoj dom brez bakterij - hkrati pa boš z uporabo teh čistil poskrbel/a za čudovit vonj v prostoru. Vsako čistilo ima namreč svojo aromo, ki je naravnost fantastična.

Goody priporoča Method čistila, saj niso le okolju prijazna, temveč tudi izjemno efektivna. Pa tudi embalaža je zelo všečna, kajne?

Sestavine čistil

voda, kapril glukozid, natrijev glukonat, natrijev karbonat, parfum, citronska kislina, linalol, kalijev hidroksid, barvilo


Količina 3x 828 ml
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?