Modra flaška iz nerjavečega jekla priznane blagovne znamke Onya predstavlja varen, BPA-free in trajnostni način nošenja tvoje pijače na pot.... beri naprej

21.95€
Količina:
Ni na zalogi
B Corp certifikat

B Corp

Certificiran družbeno odgovoren proizvajalec.

Reciklirana embalaža

100% Reciklirano

Popolnoma reciklirana embalaža. Prijazno do okolja.

Goody bo odposlal tvoje naročilo še isti dan, v kolikor  je naročilo oddano do 14. ure med delovniki. Tako bo paketek že naslednji dan pri tebi. :)  V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakuješ v roku 2 delovnih dni. 

Kakšni so stroški dostave?

Strošek dostave je odvisen od skupne vrednosti naročila:

 • za naročila do zneska 50 EUR je strošek dostave 3 EUR
 • za naročila nad zneskom 50 EUR je dostava brezplačna

Kako poteka dostava?

Goodyjeve paketke dostavlja Pošta Slovenije d.o.o..  Poštar te bo obiskal v običajnem času in ti predal pošiljko. V kolikor te takrat ne bo doma, ti bo pustil obvestilo, s katerim lahko pošiljko prevzameš na tvoji najbližji pošti. V kolikor si iz Maribora in okolice, pa lahko izdelke prevzameš tudi v naši poslovalnici na Titovi cesti 44 v Mariboru. 

Kako plačam izdelke?

Na voljo imaš več načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju poštarju ob prevzemu paketa
 • plačilo po predračunu (navodila za plačilo dobiš po e-pošti po oddaji naročila)
 • plačilo s kreditno kartico (MasterCard ali Visa)
 • plačilo s PayPal


Modra flaška iz nerjavečega jekla priznane blagovne znamke Onya predstavlja varen, BPA-free in trajnostni način nošenja tvoje pijače na pot. Posebno Flip & Flow zapiranje naredi to flaško unikatno. Pod pokrovom se skriva tudi posebna slamica za lažje pitje.

Flaška je na voljo v več barvah, v njo pa lahko natočiš 500 ml tvoje najljubše pijače. V širino meri 7.6 cm, v višino pa 16.5 cm.

 • Brez BPA in aluminija
 • Atraktiven ergonomičen dizajn
 • 100% reciklirano
 • Nerjaveče jeklo 304
 • 12 mesecev garancije

Onya flaške iz nerjavečega jekla so narejene iz nerjavečega jekla 304, ki je primerno za uporabo v prehrambeni industriji, kar zagotavlja, da jeklo ne zadržuje ali spušča okusov. Flaška bo tako ostala kot nova, ne glede na to, kolikokrat jo napolniš in sprazniš :)

Širok pokrov na flaški omogoča tudi izredno lahkotno čiščenje.

Pitje vodje je izjemno pomembno, vendar voda v plastenkah prinaša tudi grozne posledice za okolje, saj se količina odpadne plastike vsako leto strmo veča in veliko je pristane tudi v oceanih. Prav tako je splošno znano, da sta lahko plastika in aluminij škodljiva za zdravje.

Pri Onyi so poskrbeli tudi za okolju prijazno pakiranje, saj so uporabljeni reciklirani materiali in črnila na vodni osnovi.


Količina 500 ml
Značke: onya, flaška, modra
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?