Hipoalergeno in okolju prijazno belilo, ki je hkrati tudi odstranjevalec madežev. Prašek Bio-D lahko uporabljaš kot antibakterijsko in sanitarno belilo,... beri naprej

3.45€
Količina:
Na zalogi - pošljemo takoj!
Allery UK certifikat

Allergy UK

Prijazno do ljudi z alergijami in večjo občutljivostjo.

Cruelty Free - ni testirano na živalih

Cruelty Free

Nobena sestavina ni testirana na živalih.

Primerno za vegane

Vegan Society

Brez sestavin živalskega izvora. Primerno za vegane.

Reciklirana embalaža

100% Reciklirano

Popolnoma reciklirana embalaža. Prijazno do okolja.

Biorazgradljive sestavine

Biorazgradljivo

Za zdrav planet. Biorazgradljive sestavine.

Goody bo odposlal tvoje naročilo še isti dan, v kolikor  je naročilo oddano do 14. ure med delovniki. Tako bo paketek že naslednji dan pri tebi. :)  V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakuješ v roku 2 delovnih dni. 

Kakšni so stroški dostave?

Strošek dostave je odvisen od skupne vrednosti naročila:

  • za naročila do zneska 50 EUR je strošek dostave 3 EUR
  • za naročila nad zneskom 50 EUR je dostava brezplačna

Kako poteka dostava?

Goodyjeve paketke dostavlja Pošta Slovenije d.o.o..  Poštar te bo obiskal v običajnem času in ti predal pošiljko. V kolikor te takrat ne bo doma, ti bo pustil obvestilo, s katerim lahko pošiljko prevzameš na tvoji najbližji pošti. V kolikor si iz Maribora in okolice, pa lahko izdelke prevzameš tudi v naši poslovalnici na Titovi cesti 44 v Mariboru. 

Kako plačam izdelke?

Na voljo imaš več načinov plačila in sicer:

  • plačilo po povzetju poštarju ob prevzemu paketa
  • plačilo po predračunu (navodila za plačilo dobiš po e-pošti po oddaji naročila)
  • plačilo s kreditno kartico (MasterCard ali Visa)
  • plačilo s PayPal


Hipoalergeno in okolju prijazno belilo, ki je hkrati tudi odstranjevalec madežev. Prašek Bio-D lahko uporabljaš kot antibakterijsko in sanitarno belilo, hkrati pa bo poskrbel tudi za odstranitev madežev in neprijetnega vonja iz oblačil.

Če želiš, ga lahko uporabljaš v kombinaciji z detergentom Bio-D in poskrbiš, da bodo bela oblačila ostala bela, barve pa obstojne in svetle. Izdelek lahko uporabljaš tudi na ploščicah za odstranitev umazanije, prav tako pa se lahko rešiš bakterij na otroških igračah!

Brez klora, sintetičnih barvil in z odličnim antibakterijskim delovanjem! Deluje tudi na nizkih temperaturah. Količina 400g je zadostna za kar 26 pranj!

Bio-D izdelki niso testirani na živalih, so primerni za vegane, prav tako pa imajo tudi AllergyUK certifikat, kar pomeni, da so popolnoma hipoalergeni.

Uporaba

Strojno pranje: Dodaj 1 čajno žličko (15g) belila v pralni stroj skupaj z Bio-D detergentom. Ročno pranje: Dodaj 1 čajno žličko belila (15g) na 5 litrov vode skupaj z Bio-D detergentom. Poskrbi, da se prašek popolnoma raztopi in pomeša. Namakanje: Dodaj 1 čajno žličko (15g) praška na 5 litrov vode skupaj z Bio-D detergentom. Poskrbi, da se prašek popolnoma raztopi in pomeša. Opozorilo: Hraniti izven dosega otrok. V primeru stika z očmi, takoj večkrat izperite oči in se posvetujte z zdravnikom. Enako storite v primeru zaužitja. Izdelek ni primeren za uporabo na lesenih površinah in izdelkih.

Sestavine

5-15%: Natrijev karbonat, Natrijev perkabonat, Organski sekvestracijski agent. Manj kot 5%: anionski surfaktant, celulozni koloid


Količina 400 g
Goody piše
03.03.2020
Naravne zobne paste - več kot le zdravje zob
23.02.2020
Cruelty Free = Vegan Friendly – Pa je res?
12.02.2020
Zakaj ločevati odpadke?
02.02.2020
rPET - modna muha ali končno prebujenje v skrbi za naše okolje?